Gratis verzenden vanaf € 60 m.u.v. meubels

|
E-mail: info@norrazweedsemeubels.nl | Telefoon: 06-10383201

Winter tuinfair 2017

In december was het weer 3 dagen genieten tijdens de winter tuinfair van Norra. De gelegenheid om het assortiment van Norra te bewonderen & aan te schaffen! Uiteraard zoals altijd onder het genot van een heerlijk wintersdrankje & een lekker Zweeds koekje.

Het was weer een groot succes tijdens de 2 verkoopavonden en 1 verkoopmiddag! Het weer was echt winters te noemen! Helaas veel regen & hagel maar dat mocht de pret en zeker de sfeer niet drukken. Het weer gaf juist een extra dimensie aan het geheel! De spullen die vast bij Norra in assoritment zijn kon je bewonderen zoals geweien, meubels & voddenkleden. Uiteraard heeft Norra de spullen ook aangepast naar de tijd van het jaar, de donkere dagen voor kerstmis! Dus heel veel spullen met een winters en vooral een kerstintje om het huis of in de tuin of allebei extra gezellig te maken.

Wil je volgend jaar ook van de partij zijn? Stuur dan een berichtje naar info@norrazweedsemeubels.nl & dan stuur ik je een persoonlijke uitnodiging voor de volgende winter tuinfair.

Winter tuinfair 2017

Winter tuinfair 2017

RELATED POSTS