Gratis verzenden vanaf € 60 m.u.v. meubels

|
E-mail: info@norrazweedsemeubels.nl | Telefoon: 06-10383201

Over Norra

Norra haalt fantastische Zweedse klepbanken, kasten, voddenkleden, bijzondere woonaccessoires & geweien uit het prachtige groene dunbevolkte Zweden.

Alle meubels zijn afkomstig uit Zweden en uniek. De meeste van deze meubels komen uit de periode van tussen 1880 en ca. 1920. In Zweden zijn ze erg goed in het bedenken van handige oplossingen om aan een meubel nog een extra functie toe te voegen. De klepbank kan namelijk omgetoverd worden tot een bed en onder de klep zit veel ruimte zodat je er heel veel spullen in op kan bergen. Kortom drie functies voor een meubelstuk! De meubels hebben vaak al een heel leven in Zweden achter de rug maar zijn van een goede, stevige, robuuste en  zeer degelijke kwaliteit en daardoor klaar voor een lang tweede leven in Nederland.

Naast meubels levert Norra ook prachtige voddenkleden. De voddenkleden zijn er in allerlei soorten & maten en vooral kleuren! De kleden zorgen direct voor gezelligheid in je woning en zijn bovendien ook nog eens heerlijk warm. De keuze aan voddenkleden bij Norra is echt reuze en wordt heel regelmatig aangevuld & ververst!

Ook voor unieke Zweedse accessoires kun je bij Norra je hart ophalen. Zowel oude als nieuwe accessoires zijn aanwezig! Prachtige geweien, mooie koffers, houten troggen & tonnen! Maar ook nieuwe accessoires zoals houten botermesjes, mooie theedoeken & onderzetters.  Kortom voor unieke Zweedse spullen hoef je niet meer zelf naar het Noorden af te reizen.

Norra staat voor Noordelijk in het Zweeds en het is een verwijzing naar de eigenaar van de winkel zij heet namelijk Nora. Nora is zelfwoonachtig in Noord- Holland en moeder van 2 kinderen van 10 en 12 jaar en zoals je wellicht hebt gemerkt een enorme liefhebber van Scandinavie. 

Met ons gezin komen wij zeer regelmatig in Zweden aangezien mijn broer met zijn gezin daar woont. Hierdoor is Norra in staat unieke items uit Zweden te halen en voldoende afwisseling in het assortiment te brengen. Kortom Norra blijft je verrassen!! Daarom is het leuk Norra te volgen op Facebook of Instagram. Heb je speciale Zweedse, Noorse of Scandinvische wensen neem dan contact op met Norra om te kijken of zij iets voor je kan betekenen.